Ghid aer conditionat

Erorile aparatului de aer conditionat Goodman

Simag Instal comercializeaza si aparate de aer conditionat Goodman. Acestea respecta normele standard de eficienta energetica, unitatea sa externa este fiabila si compacta, iar unitatea interna se remarca printr-un design modern. Aparatele ofera rezultate excelente pe tot parcursul anului.

 

Coduri de eroare a aparatului de aer condiționat Goodman

Problemă coduri de eroare

A2 Senzor scurtcircuitat./Senzor deschis./Senzor deconectat./Senzor în afara domeniului.

A3 Senzor scurtcircuitat./Senzor deschis./Senzor deconectat./Senzor în afara domeniului.

E5 Scurtcircuit în cablajul de joasă tensiune.

EE Contacte releului compresorului sudate.

b0 Problemă cu motorul suflantei interioare./Eroare de comunicație între unitatea interioară și cea exterioară.

b9 Problemă cu motorul suflantei interioare./Filtre blocate./Restrictive/conducte subdimensionate./Unitatea interioară-exterioară nu se potrivește.

d0 Aparatul de aer condiționat/pompa de căldură este conectat ca parte a unui sistem de comunicare și modulul de control integrat nu conține date partajate.

d1 Aparatul de aer condiționat/pompa de căldură este conectat ca parte a unui sistem de comunicare și modulul de control integrat conține date partajate nevalide sau datele de rețea sunt invalide pentru modulul de control integrat.

d2 Aer condiționat/pompa de căldură este conectată ca parte a unui sistem de comunicare, iar unitatea exterioară necesită un flux de aer mai mare decât capacitatea de debit de aer a unității interioare./ Datele partajate sunt incompatibile cu sistemul sau cu parametrii lipsă.

d3 Datele partajate trimise către modulul de control integrat nu se potrivesc cu configurația hardware.

d4 Datele partajate de pe cardul de memorie au fost respinse.

01 Încărcare scăzută de agent frigorific./Restricție în linia de lichid./Defecțiune a motorului suflantei interioare. Termostatul de interior setat extrem de scăzut.

02 Baterie condensator blocată./Ventilatorul exterior nu funcționează.

03 Cerere intermitentă de termostat./Releu compresor defect.

04 Lagărele compresorului sunt blocați./Condensatorul de funcționare defectuos al compresorului./Cablajul condensatorului de funcționare defectuos./Cablajul compresorului defect./Tensiune de linie scăzută.

05 Alimentarea este deconectată./Protectorul compresorului defect./Compresorul nu este conectat corespunzător la control.

06 Înfășurarea de pornire a compresorului este deschisă./Condensatorul de funcționare defectuos al compresorului./Cablarea condensatorului de funcționare defectuoasă./Compresorul nu este conectat corect la control./Cablajul compresorului defect.

07 Înfășurarea compresorului este deschisă./Compresorul nu este conectat corespunzător pentru a controla./Cablajul compresorului defect.

08 Tensiune joasă de linie./ Tensiune ridicată de linie.

09 Controlul detectează tensiunea secundară mai mică de 18 VAC./Transformator supraîncărcat./Tensiune de linie scăzută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *