Garantie extinsa!

 

 

Garanţia exinsa se poate achizitiona dupa site-ul nostru oficial www.simag.ro .

 

Din alte magazine online ex: Emag marketplace sau OLX nu se poate achizitiona tinchete cu garantie extinsa, agreeata de catre noi.

 

 

Garantia extinsa este de 2 feluri: +1 an sau + 2 ani pe langa garantia stas a echipamentului de 3-5 ani.

 

 

Preturi pentru garantie extinsa sunt:

 

 

  • 1 an – Pret = 128 lei cu TVA

  • 2 ani – Pret = 228 lei cu TVA

 

Garantia extinsa a echipamentului se acorda in momentul achizitie.

 

Pentru o garantie mult mai mare de 3-5 ani pe langa garantia stas a echipamentului se face un contract de mentenanta cu SIMAG.RO si in primavara se face o igenizare+verificare pentru a avea o vara buna, iar in toamna se mai face o igenizare+verificare pentru a avea o iarna buna. Garantia echipamentului se extinde de la an la an!

 

Noi avem grija de aparatul de aer conditionat al dumneavoastra si de aerul pe care il respirati, dumneavoastra doar trebuie sa ne alegeti pe noi! SIMAG.RO

 

 

In momentul in care echipamentul se strica si este un defect de fabricatie sau de montaj, echipamentul se repara la fata locului, daca nu se poate repara la client, echipamentul de aer conditionat se va da jos dupa perete si se aduce in service-ul nostru.

 

 

Daca echipamentul de aer conditionat pe care il aveti cumparat de la SIMAG.RO, sufera mai mult de 3 interventii in perioada post garantie, noi SIMAG.RO va schimbam echipamentul cu unul nou si ne asumam aceste greseli!

 

 

In momentul in care dumneavoastra chemati o alta firma sa va, verifice echipamentul si sa umble in echipament, automat veti pierde garantia totala a echipamentului!