Alege modelul de aer conditionat Gree preferat

Scurt istoric despre brandu-ul Gree

Gree Electric Appliances Inc. din Zhuhai este un producător chinez de electrocasnice cu sediul central în Zhuhai, provincia Guangdong. Este cel mai mare producător de aparate de aer condiționat rezidențiale din lume. Compania oferă două tipuri de aparate de aer condiționat: aparate de aer condiționat de uz casnic și aparate de aer condiționat comerciale. Compania produce, de asemenea, ventilatoare electrice, dozatoare de apă, încălzitoare, mașini de gătit orez, purificatoare de aer, fierbătoare de apă, umidificatoare și mașini de gătit cu inducție, printre alte produse. Își distribuie produsele în China și în străinătate sub marca Gree. Compania are două societăți mixte cu Daikin, Zhuhai Gree Daikin Device Co., Ltd. și Zhuhai Gree Daikin Precision Mold Co., Ltd.

Gree a fost înființată în Zhuhai, Guangdong, în 1989, sub fostul său nume de Zhuhai City Haili Cooling Engineering Company Limited . A fost restructurată și redenumită Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai în 1994. Compania a început ca o fabrică fără nume, cu 200 de angajați și o producție anuală de mai puțin de 20.000 de unități.

A fost listată la Bursa de Valori din Shenzhen în 1996. Compania a crescut cu 47% în 2008, în ciuda recesiunii globale, înregistrând vânzări contractuale de 23 de miliarde de dolari. Compania este o întreprindere multinațională cu 70.000 de angajați și o producție anuală de 65,5 milioane de unități.

GREE BORA

Tehnologii care fac diferenta

Functia „I-feel” – daca doresti un climat personalizat intr-o anumita zona a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv,  dupa care activeaza senzorul „I feel„. Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in acea zona.

Filtrul Silver Ion – indeparteaza mirosurile neplacute si neutralizeaza bacteriile, virusurile si alergenii prin emisia controlata de ioni in atmosfera.

Gree InverterTehnologia Inverter  scade substantial consumul de energie, datorita unui compresor nou care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces

Mereu conectat la aparatul tau

 

Wi-FiWi-Fi Intelligent Control

Daca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la Wi-Fi, descarcand aplicatia GREE+.

Poti descarca aceasta aplicatie de pe App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App Store  Get it on Google Play

GREE FAIRY

TEHNOLOGII CARE FAC DIFERENTA

 

Extra performanta

Extra performanta – Aparatul are performante imbunatatite datorita capacitatii maxime marite a compresorului, ceea ce ofera un plus de eficienta si confort pentru tine.

Functionare optima in regim de incalzire la minus 22 grade Celsius

Functionare optima in regim de incalzire la temperaturi exterioare de -22°C  – unitatea externa functioneaza la parametrii doriti chiar si in cazul unor temperaturi extreme

Functia "I feel"

Functia „I feel” – daca doresti un climat personalizat intr-o anumita zona a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv, dupa care activeaza senzorul „I feel”. Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in zona respectiva.

Protectie aer receProtectie aer rece – cand aparatul va functiona in modul incalzire, acesta va sufla aerul doar in momentul in care va atinge temperatura necesara pentru a oferi un confort optim.

Buton TurboFunctia „Turbo” –  cand activezi aceasta functie, ventilatorul va opera la o turatie ridicata atat in modul racire, cat si in modul incalzire, pentru a atinge rapid parametrii climatici doriti.

Dezghetare inteligentaDezghetare inteligenta – aceasta functie permite dezghetarea unitatii exterioare doar cand parametrii climatici o impun, nu la intervale regulate de timp, de aici rezultand importante economii de energie.

DezumidificareDezumidificare – excesul de umiditate este indepartat prin controlul temperaturii ambientale, prevenindu-se astfel disconfortul pentru utilizator, precum si aparitia mucegaiului.

AER CURAT SI SANATOS

Generator Cold Plasma

Generator Cold Plasma – este o tehnologie avansata care indeparteaza mirosurile neplacute si neutralizeaza bacteriile, virusurile si alergenii prin emisia controlata de ioni in atmosfera.

FUNCTII AUTOMATIZATE

Modul autoModul auto – la pornirea aparatului, senzorii actioneaza automat pentru a aduce temperatura ambientului la nivelul preselectat<https://simag.ro/wp-content/uploads/2022/01/pozeRepornirea-automata_.png

Auto cleanAuto clean – dupa utilizarea aparatului de aer conditionat in regim de racire, ventilatorul va continua sa se invarta pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind astfel aparitia mucegaiului.

AutodiagnozaAutodiagnoza – aparatul de aer conditionat poate depista automat erorile aparute in timpul functionarii, afisandu-le imediat pe display.

AutorestartAutorestart – aceasta functie reporneste aparatul cu parametrii aferenti ultimei setari, daca acesta s-a oprit din cauza unei caderi de tensiune.

UNITATE EXTERNA ECONOMICA, ECOLOGICA SI EFICIENTA ENERGETIC

Freon R32

Freon R32 –  alegerea unui echipament Gree cu freon R32 aduce o serie de avantaje, cum ar fi reducerea impactului asupra mediului cu peste 65%, comparativ cu un produs echipat cu R-410A, scaderea consumului de energie si reciclarea mai usoara (agent monocomponent)

Compresor imbunatatit –  dotat cu tehnologia Inverter

Ventilator – eficient si silentios

Cutie metalica pentru protectia circuitelor impotriva eventualelor socuri (inclusiv anti-foc)

Placata cu strat anti-coroziv Blue/Golden Fin 

Clasa energetica – A++ in regim de racire, respectiv A+ in regim de incalzire