Aparatele de aer condiţionat beneficiază de o un termen de garanţie de minim 24 de luni, în funcţie de producătorul acestora.  Acest termen de garanţie este trecut în pagina fiecărui produs.

 

Garanţia comercială standard se acordă numai în cazul instalării aparatului în mediu casnic sau birouri, folosind un traseu frigorific a cărui lungime să nu depăşească lungimea maximă indicată de producător în manualul de utilizare al aparatului, vidarea traseului frigorific făcåndu-se exclusiv cu pompa de vacuum.

 

 

Garanţia comercială a aparatelor de aer condiţionat se reduce la 12 luni în următoarele cazuri:

 

  • •   Instalarea aparatului de aer condiţionat s-a efectuat folosind un traseu frigorific cu lungimea mai mare decåt lungimea maximă impusă de producător şi menţionată în manualul de utilizare;

  • •   Instalarea aparatului de aer condiţionat s-a efectuat în medii neconforme, camere tehnice şi de servere, fabrici, laboratoare, medii cu praf, pulberi, scame, substanţe chimice, uleiuri, vopseluri, solvenţi, acizi, substanţe corozive;

  • •   Instalarea aparatului s-a efectuat pe hol pentru a răci tot imobilul, în bucătarie sau camera de baie;

  • Instalarea echipamentelor de aer conditionat montate pe trasee deja existente in preti.

 

Pentru a putea beneficia de o garantie full, trebuiesc indeplinire cateva sarcini de catre utilizator:

 

  • curatarea filtrelor lavabile sub jet puternic de apa

  • chemarea echipei noastre de ingenizare si curatare a echipamentelor de aer conditionat.

 

Daca nu se face anual igenizare a echipamentelor de aer conditionat riscati sa pierdeti din viata echipamentului, din durata unui echipament de 10 ani, el poate merge maxim 4-6 ani.

 

 

Termenul de garanţie pentru serviciul de instalare este de 6 luni, cu respectarea cerinţelor producătorului. Cu alte cuvinte, în cazul achiziţionării unui aparat de aer condiţionat de la noi împreună cu serviciul de instalare, beneficiaţi de garanţie integrală din partea noastră, iar echipele noastre de service vor remedia toate problemele apărute în funcţionarea aparatului în decursul perioadei de garanţie, fie că provin de la aparat sau de la instalarea acestuia.

 

!!! Filtrele de praf din interiorul aparatelor de aer condiţionat colectează în timp praful din încăpere. Scoaterea şi spălarea acestora se face foarte usor. Echipa de instalare are obligaţia să vă arate cum se scot şi se spală filtrele. Spălarea filtrelor se poate efectua şi contra cost de către echipa noastră de service, însă nu se justifică din cauza costurilor de deplasare, este ca şi cum aţi chema un specialist să vă cureţe sacul de la aspirator dupa ce acesta s-a umplut de praf.

Echipamentele uzuale au o garantie de:

SKYWORTH – 5 ANI

FUJITSU – 5 ANI

DAIKIN – 3 ANI

MITSUBISCHI – 3 ANI

YAMATO – 3 ANI

GREE – 3 ANI

MIYOTO – 3 ANI

AUX – 3 ANI

FLUO – 3 ANI