Prima pagină » Alizee

Afișez toate cele 4 rezultate

Afișez toate cele 4 rezultate

Aparat de aer conditionat tip split Alizee PRO, DC Inverter, R32, A++, Wifi INCLUS, kit montaj inclus 4m, 9000 BTU

1479.00 lei
Vezi detalii

Aparat de aer conditionat tip split Alizee PRO, DC Inverter, R32, A++, Wifi INCLUS, kit montaj inclus 4m, 24000 BTU

Vezi detalii

Aparat de aer conditionat tip split Alizee PRO, DC Inverter, R32, A++, Wifi INCLUS, kit montaj inclus 4m, 18000 BTU

Vezi detalii

Aparat de aer conditionat tip split Alizee PRO, DC Inverter, R32, A++, Wifi INCLUS, kit montaj inclus 4m, 12000 BTU

Vezi detalii

Aer conditionat Alizee

Acest sistem de aer conditionat Alizee ultra-modern cu design-ul aerodinamic îmbunătățește performanța aparatului, făcând aerul rece să circule prin casă mai repede.

Se poate activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, ulterior uscarea acestuia si, in cele din urma, sterilizarea la temperatura de 56oC. Gratie acestei funcții, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporatorul aparatului de aer conditionat Alizee este de peste 93,18%.

Datorita acestei tehnologii inovative „Gentle Cool Wind” (Flux de aer laminat), va puteți bucura ore în șir de aerul condiționat Alizee, fără niciun disconfort. Închiderea deflectoarelor verticale cu design patentat, acționate automat, face ca fluxul de aer eliberat în cameră să fie unul laminat, blând și confortabil.

Aplicația pentru dispozitive inteligente vă asigură un control deplin 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămâna. Accesați de la distanță funcțiile aparatului de aer conditionat Alizee, prin aplicație, sau controlați-l prin simple comenzi vocale* (*conectat prin TV inteligent, telefon inteligent sau Alexa Soundbar, prin aplicația Intelligent AC sau Google Assistant).

Dimensiunea flapsului orizontal, mai mare cu aproximativ 37%*, creează un efect Coandă, datorita căruia fluxul de aer este distribuit uniform și larg în încăpere.