Montaj Aer Conditionat

Montaj Aer ConditionatSimagInstal va ofera atat confortul climatic, cat si un aer mult maiproaspat si mai curat, prin urmotoarele servicii: montarea siinstalarea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor declimatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aerconditionat. Montajul trebuie sa fieefectuat de catre profesionisti. Instalarea corecta a aeruluiconditionat are un rol important in functionarea impecabila aaparatului, deoarece multe dintre defectiuni pot fi cauzate de oinstalatie eronata. Instalarea aparatului de aer conditionat poate fiadaptata la nevoile dumneavoastra, dar si la posibilitatile pe carelocuinta le ofera. Locul unde va fi amplasata unitatea interioara sestabileste de comun acord intre instalator si proprietar. Cea maibuna solutie este sa instalati cate un aparat de aer conditionat infiecare camera in care simtiti nevoia, si nu instalarea acestuia inhol.

Pentru Montaj ne puteti apela la numarul de telefon 0756 709 080

Aparatul de aer conditionat este alcatuit din doua unitati: ceainterioara si cea exterioara, ele fiind conectate printr-un traseufrigorific.

Unitatea interioara trebuie sa fie pozitionata la o inaltime potrivita (expertii indomeniu recomandata montajul la o distanta de 10-30 cm fata detavan), astfel incat sa raceasca sau sa incalzeasca spatiul cat mairepede. Nu este recomandat ca aparatul sa fie pozitionat direct catrelocuitorii casei, deoarece poate provoca disconfort. Pentru caaparatul sa aiba un randament fara cusur, trebuie sa se tina cont decapacitatea acestuia in raport cu dimensiunile spatiului.


Gaura pentrutraseul frigorific poate fi realizata astfel:

  • gaura prin perete;

  • gaura pe langa rama ferestrei;

  • inlocuirea unui ochi mic de geam cu panel si realizarea gaurii prin acesta.

Unitatea exterioara se vafixa in exteriorul cladirii: pe perete, pe podea (trotuar, balcondeschis, etc.) sau poate fi fixata de tavan cu ajutorul unorconsole adecvate, intr-un loc unde se poate avea acces facil,in cazul in care este necesara o interventie. Furtunul de evacuare acondensului se aseaza oblic fata de unitate.

Lungimea traseuluifrigorific nu trebuie sa aiba mai mult de 7ml in cazul aparatelorclasice si 15ml in cazul aparatelor inverter., intrucat atunci candaceste limite nu sunt respectate, aparatul nu mai functioneaza cuaceeasi intensitate, iar consumul de energie electrica poate creste.Insa, daca distanta intre unitati este foarte mica, cel ce instaleazaaparatul de aer conditionat va trebui sa lase o lungime minima atraseului de 1,5 metri (surplusul se face colac si se pozeaza langaunitatea externa).


Prezenta freonului estefundamentala, de aceea se recomanda verificarea existentei acestuia,iar periodic el trebuie completat, insa doar cu cel potrivit tipuluide aparat.


Amplasarea unitatii interioarein bucatarie sau in baie si pozitionarea langa alte aparaturielectrice sau electrocasnice nu se recomanda,deoarece pot lua nastereanumite defectiuni din cauza temperaturilor scazute, ridicate,existenta aburilor, a fumului sau de fluxul de aer.


Verificarea aparatului de aerconditionat este necesara, deoarece curatarea filtrelor de interiorar trebui facuta periodic, pentru ca instalatia de climatizare safunctioneze in parametri optimi.

Pentru Montaj ne puteti apela la numarul de telefon 0756 709 080

Serviciul nostru de montaj / montare /instalare pentru aparatele de aer conditionat este valabil doarpentru Bucuresti:
Sectorul 1, Secotrul 2, Sectorul 3, Sectorul 4,Sectorul 5, Sectorul 6 – Cartierele – Aviatorilor , Aviatiei,Baneasa, Bucuresti Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord,Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, PiataRomana; Andronache, Baicului, Colentina, Iancului, Tei, Floreasca,Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu,Pipera, Electronicii, Ion Creanga; Zona Balta Alba, Brancusi, CentrulCivic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii,Salajan; Berceni, Oltenitei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei,Giurgiului, Tineretului, Vacaresti; Rahova, Sebastian, Cotroceni,Ferentari, Dealul Spirii,13 Septembrie; Drumul Taberei, Militari,Ghencea, Crangasi, Giulesti;


Pentru celelalte orase va putemrecomanda persoanele specializate cu care noi colaboram.