Metode de plata:

Plata ramburs, in numerar, la agentul de livrari Urgent Cargus sau Fan Courier.

Plata prin transfer bancar (O.P.). In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

Plata cu card bancar sau numerar in magazinul nostru sau la agentul de livrari Simag.ro in Bucuresti si Ilfov.

Metode de livrare:

In Bucuresti si Ilfov, livrarile se fac in aceeasi zi, in intervalul orar 08 - 20 de Luni pana Vineri si Sambata intre orele 08 - 16. Mai multe detalii se vor stabili impreuna cu agentul de livrari Simag.ro

Pentru alte localitati, livrarile se fac prin Urgent Cargus sau Fan Courier in 24/48 de ore de la confirmarea comenzii.

Transport gratuit in aria de acoperire Urgent Cargus si Fan Courier pentru comenzile ce depasesc suma de 2000 Lei!

In cazul in care plata produsului s-a efectuat prin OP (ordin de plata) sau online cu card bancar, taxa de livrare este de 14 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depaseste suma de 1500 lei in limita a 2 kg.

Pentru plata RAMBURS (produsele se achita la destinatie), taxa de livrare este de 19 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depaseste suma de 1500 lei in limita a 2 kg.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Product added to wishlist
Produsul a fost adauga la comparare

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text