Montaj Aer Conditionat York

Montaj Aer Conditionat York


Simag Instal va ofera atat confortul climatic, cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmotoarele servicii: montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat. Montajul trebuie sa fie efectuat de catre profesionisti. Instalarea corecta a aerului conditionat are un rol important in functionarea impecabila a aparatului, deoarece multe dintre defectiuni pot fi cauzate de o instalatie eronata. Instalarea aparatului de aer conditionat poate fi adaptata la nevoile dumneavoastra, dar si la posibilitatile pe care locuinta le ofera. Locul unde va fi amplasata unitatea interioara se stabileste de comun acord intre instalator si proprietar. Cea mai buna solutie este sa instalati cate un aparat de aer conditionat in fiecare camera in care simtiti nevoia, si nu instalarea acestuia in hol.


De ce sa montati un aparat de aer conditionat York?


* Calitatea sa este recunoscuta la nivel global;

* Asigura calitate, comfort si eficienta energetica.


Aparatul de aer conditionat este alcatuit din doua unitati: cea interioara si cea exterioara, ele fiind conectate printr-un traseu frigorific.


Unitatea interioara trebuie sa fie pozitionata la o inaltime potrivita (expertii in domeniu recomandata montajul la o distanta de 10-30 cm fata de tavan), astfel incat sa raceasca sau sa incalzeasca spatiul cat mai repede. Nu este recomandat ca aparatul sa fie pozitionat direct catre locuitorii casei, deoarece poate provoca disconfort. Pentru ca aparatul sa aiba un randament fara cusur, trebuie sa se tina cont de capacitatea acestuia in raport cu dimensiunile spatiului.


Gaura pentru traseul frigorific poate fi realizata astfel:

  • gaura prin perete;

  • gaura pe langa rama ferestrei;

  • inlocuirea unui ochi mic de geam cu panel si realizarea gaurii prin acesta.Unitatea exterioara se va fixa in exteriorul cladirii: pe perete, pe podea (trotuar, balcon deschis, etc.) sau poate fi fixata de tavan cu ajutorul unor console adecvate, intr-un loc unde se poate avea acces facil, in cazul in care este necesara o interventie. Furtunul de evacuare a condensului se aseaza oblic fata de unitate.

Lungimea traseului frigorific nu trebuie sa aiba mai mult de 7ml in cazul aparatelor clasice si 15ml in cazul aparatelor inverter., intrucat atunci cand aceste limite nu sunt respectate, aparatul nu mai functioneaza cu aceeasi intensitate, iar consumul de energie electrica poate creste. Insa, daca distanta intre unitati este foarte mica, cel ce instaleaza aparatul de aer conditionat va trebui sa lase o lungime minima a traseului de 1,5 metri (surplusul se face colac si se pozeaza langa unitatea externa).


Prezenta freonului este fundamentala, de aceea se recomanda verificarea existentei acestuia, iar periodic el trebuie completat, insa doar cu cel potrivit tipului de aparat.


Amplasarea unitatii interioare in bucatarie sau in baie si pozitionarea langa alte aparaturi electrice sau electrocasnice nu se recomanda,deoarece pot lua nastere anumite defectiuni din cauza temperaturilor scazute, ridicate, existenta aburilor, a fumului sau de fluxul de aer.


Verificarea aparatului de aer conditionat este necesara, deoarece curatarea filtrelor de interior ar trebui facuta periodic, pentru ca instalatia de climatizare sa functioneze in parametri optimi.


Serviciul nostru de montaj / montare / instalare pentru aparatele de aer conditionat este valabil doar pentru Bucuresti:
Sectorul 1, Secotrul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6 – Cartierele – Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa, Bucuresti Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana; Andronache, Baicului, Colentina, Iancului, Tei, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Pipera, Electronicii, Ion Creanga; Zona Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Salajan; Berceni, Oltenitei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti; Rahova, Sebastian, Cotroceni, Ferentari, Dealul Spirii,13 Septembrie; Drumul Taberei, Militari, Ghencea, Crangasi, Giulesti;


Pentru celelalte orase va putem recomanda persoanele specializate cu care noi colaboram.